АСОЦІАЦІЯ ЯХТСМЕНІВ - ВЕТЕРАНІВ МІСТА КИЄВА

"КИЇВСЬКІ ВІТРИЛА"

Вітаю Вас, Гість · RSS Субота, 20.04.2024, 09:41










Главная » Архів матеріалів

27-29 вересня 2019 року в яхт-клубі «Оболонь» проведений шостий кубок пам’яті видатного спортсмена сучасності, триразового Олімпійського чемпіона Валентина Григоровича Манкіна. Змагання в класі «Фінн» проводились в двох групах: ретро і спорт. Яхтсмени в групі ретро виступали на човнах старої постройки. Більше половини учасників старші за 40 років. В останній день змагань проведена маршрутна гонка на Десну. Цю дистанцію дуже полюбляв Валентин Манкін. Відбулось нагородження учасників оригінальними масивними планшетками з твердої породи дерева, де викарбовано профіль судна «Фінн» і позначено місце призера зірочкою від першого до п’ятого. Переможцями і призерами стали в порядку зайнятих місць, в групі ретро: Менінков Олександр, Виноградов Олексій, Юрченко Сергій, Щ ... Читати далі »

Переглядів: 294 | Додав: administrator | Дата: 29.09.2019 | Коментарі (0)

Ветерани вітрильного спорту зібрались 28 вересня в яхт-клубі "Юніор" на Київському водосховищі.Традиційна регата пам'яті яхтсменів та моряків, яких вже нема з нами, "Добрий спомин", як завжди проводиться на високому організаційному та емоціональному рівні. Ветерани нагороджувались відзнакою "Хранитель пам'яті", а голова Асоціації ветеранів вітрильного спорту "Київські вітрила" Любов Котляр отримала "Подяку" від Асоціації ветеранів спорту України. Більшість ветеранів молодшого віку приймали участь в перегонах, а ті хто пов'язав своє життя з вітрилами в 50-60 роках минулого сторіччя, супроводжували їх на яхті. Традиційно після перегонів учасників і ветеранів частують обідом.
Фоторепортаж Леонтія Дюденка

... Читати далі »

Переглядів: 328 | Додав: administrator | Дата: 28.09.2019 | Коментарі (0)

Акименко Владислав Іванович, 5 березня 1953, кандидат педагогічних наук, доцент, Заслужений Майстер спорту СРСР. Державні нагороди: медалі за службу в ЗС. Почесний знак "За розвиток олімпійського руху". Спортивні досягнення:  Срібний призер XXI Олімпійських ігор (1976) в класі "Темпест". Переможець Кубка світу, бронзовий призер чемпіонату світу в класі "Летючий голландець" (1983). Чемпіон України в класі "Фінн" (1978). Чемпіон Скандинавії в класі "Солінг" (1977). Чемпіон світу та Європи в класі "Темпест" (1973). Багаторазовий переможець і призер найбільших міжнародних регат і чемпіонатів СРСР в класах "Темпест", "Летючий голландець", "Солінг" і "Фінн". ... Читати далі »

Переглядів: 367 | Додав: administrator | Дата: 05.10.2018 | Коментарі (0)

В останні вихідні вересня проведені 2 знакових заходи, присвячених пам'яті яхтсменів, яких вже нема з нами, це традиційна регата на «Добрий спомин» і Кубок пам’яті Валентина Манкіна. Регата на «Добрий спомин», як завжди була проведена на високому організаційному і спортивно технічному рівні. Але головне, на цьому заході шанують ветеранів вітрильного спорту. На жаль яхтсменів 50-70 років, які змогли бути присутніми на «Доброму спомині» було дуже мало. Дехто приймав участь в регаті у складі екіпажів.
Інша картина була на Оболоні. Організатори Кубка пам’яті Валентина Манкіна не розуміють, що взявши на себе обов’язок на проведення змагань пам’яті легендарного яхтсмена, трира ... Читати далі »

Переглядів: 344 | Додав: administrator | Дата: 01.10.2018 | Коментарі (0)

80 років тому, 19 серпня 1938 року народився Валентин Манкін. Шкода, що не дожив до цього ювілею. Славно б його відзначили, як це траплялося не раз. Хоча найчастіше саме в цей день він перебував далеко від будинку, на дистанції черговий регати, і ніщо не могло сплутати його графік, перешкодити прагнути до чергової перемоги.
День 40-річчя став приємним винятком. Решата проходила в Талліні. Приїхала сім'я і зняла житло в будинку поруч з тільки що вступили в дію олімпійським вітрильним центром. Так що друзі заздалегідь будували плани, як відсвяткувати ювілей. Ми замовили величезний торт, який прикрашали 49 марципанових трояндочок. Нам видали його на дерев'яній таці, і ми довго стояли біля кондитерської і ніяк не могли зловити таксі. Ще не з'явився м ... Читати далі »

Переглядів: 254 | Додав: administrator | Дата: 19.08.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 17 18 »
 
Copyright MyCorp © 2024
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0